Вести што го содржат тагот Операција

Ќе игра на СП, само ако е 100% спремен

Сандер Сагосен ќе се трка со времето, но тешко дека ќе го гледаме на СП

Прочитај повеќе

Сагосен на нова операција, СП е тешко достижно

Сандер Сагосен мора на нова операција

Прочитај повеќе

Крај на сезоната за Генсхајмер

Германската легенда место топка - патерици во рацете

Прочитај повеќе

Фраде и кажа „адио“ на сезоната

Подолга пауза од очекуваното за пикерот на Португалија

Прочитај повеќе

Манасков успешно опериран

Успешно мина операцијата на македонскиот ракометар

Прочитај повеќе