Вести што го содржат тагот Операција

Дизингер е опериран, следи долга пауза

Поголемиот дел од пролетната сезона Вардар ќе биде без Германецот

Прочитај повеќе

Кентан Мае ги пропушта и Вардар и ЕП 2020

Французинот мора да оди на операција

Прочитај повеќе

Опериран бекот на Е. Работник

Леворакиот бек на битолскиот тим денеска беше опериран

Прочитај повеќе

Лекиќ мора веднаш на операција

Поранешната Вардарка уште утре оди на операција

Прочитај повеќе

Од лошо, полошо: Крај на сезоната за Морк

Нора Морк се спрема за деветта операција на колено

Прочитај повеќе