Вести што го содржат тагот Тренер

Ништо од Тони Херона во Партизан

Партизан и Херона, нема да соработуваат следната сезона

Прочитај повеќе

Македонија Ѓ. П. назначи нов тренер

Македонија Ѓ. Петров денеска назначи нов тренер

Прочитај повеќе

Сабате останува тренер на Висла

Добро му тргна и доби нов тригодишен договор

Прочитај повеќе

Официјално: Алушовски е нов тренер на Охрид

Охрид има нов тренер. Познато име доаѓа на клупата

Прочитај повеќе

„Легендарен“ тренер оди во полски клуб

Полскиот клуб подобри резултати ќе бара следната сезона, со нов тренер

Прочитај повеќе