Вести што го содржат тагот Тренер

Матлиески на кормилото на ГРК Тиквеш

Кавадарчани ќе имаат нов тренер од понеделник

Прочитај повеќе

Стартува „Тренерскиот челинџ“, што треба да знаете?

Во недела ќе биде промовирана новата опција на теренот - Да се предизвика судиска одлука

Прочитај повеќе

Флензбург го отпушти тренерот

Три големи порази за само осум дена

Прочитај повеќе

Исланд „краде“ тренер од Норвешка?

Исланд има опасна калкулација за позицијата селектор

Прочитај повеќе

Ги одби еднаш, втор пат, а потоа го прочита меилот...

Ал Сафа знае како се отвораат железни врати и тоа без збор

Прочитај повеќе