Вести што го содржат тагот Тренер

АЕК потврди, Ѓукиќ е новиот тренер

Поранешниот селектор на Македонија и тренер на Вардар, седнува на ново жешко столче

Прочитај повеќе

Прва тренерска жртва во ЛШ - ГОГ го отпушти тренерот

Прва тренерска смена во Лигата на шампионите

Прочитај повеќе

Кој (ќе) смее да води екипа од клупата?

По две сезони, само тренер со трета категорија ќе смее да стои покрај клупа и да ја води екипата

Прочитај повеќе

Колстад со првиот тренер ќе дојде во Битола

Поранешниот селектор на Норвешка, прифати помала плата во клубот

Прочитај повеќе

Шампионот ГОГ најде нов тренер

Најдобриот дански клуб најде замена за тренерот кој им замина во Флензбург

Прочитај повеќе