Вести што го содржат тагот Александар Петровски

(ФОТО) Монтиран е висечкиот семафор во „Борис Трајковски“

Арената „Борис Трајковски“ денеска доби семафор по високи светски стандарди

Прочитај повеќе

Семафорот ќе „светне“ за Лигата на шампиони

Спортскиот центар „Борис Трајковски“ ја издржа првата, најтешката година по промената на раководството и сега веќе оди во нов правец

Прочитај повеќе

Осум тренери станаа „Мастер Коуч“

Осум македонски тренер денеска во Загреб го комплетираа полагањето и добија мастер дипломи

Прочитај повеќе

СЦ „Борис Трајковски“ има нов директор

Спортскиот центар „Борис Трајковски“ има нов директор. Александар Петровски Сајкал, актуелниот тренер на Металург 2 ќе се фати со поинаков предизвик

Прочитај повеќе