Вести што го содржат тагот ЕХФ Шампионат

„Златните“ кадети на прием кај претседателот

Кадетите на прием кај претседателот

Прочитај повеќе

Брестовац: И кога губевме, верувавме дека можеме

Ол стар голманот на ЕХФ Шампионатот вели дека Макеоднија биле одлично тактички подготвена, особено во финалето

Прочитај повеќе

Во полуфинале против Луксембург

Засега работите се развиваат според предвидувањата

Прочитај повеќе

Македонија со три од три во полуфинале

Македонија од подобра позиција влегува во полуфиналето

Прочитај повеќе

Стојановиќ одбра за ЕХФ Шампионатот

Одбрани 20 ракометари, најсериозни кандидати за пат на ЕХФ Шампионатот во Летонија

Прочитај повеќе