Вести што го содржат тагот Романија

Хаос пред портите на Романија

Во Романија се игра турнирски. Еден клуб пријави 10 позитивни

Прочитај повеќе

Ќе го бараат Ѓукиќ: Влчеа пак го реши скапиот ЧСМ

Влчеа одново го преслуша скапиот ЧСМ Букурешт

Прочитај повеќе

Шест позитивни во тимот на Саздовска

Романска екипа пријави шест ракометари позитивни на Ковид 19

Прочитај повеќе

Романија ги продаде ТВ правата за 400.000 евра

Романската федерација ќе инкасира речиси пола милион евра од преносите на ракометните натпревари

Прочитај повеќе

Бунт во Романија, клубовите одбиваат карантин

Министерството за спорт и федерацијата им поставија на клубовите услови, што не можат и не сакаат да ги исполнат

Прочитај повеќе