Вести што го содржат тагот Шах

ШАХ: Алкалоид подготвен за Европскиот Клупски Куп 2017

Европскиот клупски шампион за 2016 година, македонскиот „Алкалоид“ оди по медал и на Европскиот Клупски Куп во Анталија

Прочитај повеќе