Вести што го содржат тагот Шах

ШАХ: Динг против Крамник за медал на Алкалоид

Алакалоид денеска се среќава со најдоброрангираниот тим на Европскиот Клупски Куп во Анталија

Прочитај повеќе

ШАХ: Убедлива победа над Французите

Алаклоид со 5:1 го совлада францускиот противник во четвртото коло на Европскиот Клупски Куп

Прочитај повеќе

ШАХ: Алкалоид распали по Валеренга

Алкалоид му одржа лекција на норвешкиот претставник Валеренга

Прочитај повеќе

ШАХ: Алкалоид тргна со победа

Алкалоид во првото коло го совлада тимот на Аугуста Перусиа со 4,5:1,5

Прочитај повеќе

ШАХ: „Алкалоид“ повторно во борба за врвот на Европскиот Клупски Куп 2017

Алкалоид оди во Анталија по медал

Прочитај повеќе