Вести што го содржат тагот Шах

Алкалоид повторно на Европскиот Клупски Куп

Најдобриот македонски шаховски клуб во нова мисија, повторно да ја освои Европа

Прочитај повеќе

ШАХ: Алкалоид се спрема за Европскиот Куп

Најдобриот македонски шаховски клуб се спрема за напад на европската круна

Прочитај повеќе

ШАХ: Панчевски го освои рапид „Алкалоид 2018“

Одржан традиционалниот шаховски турнир во рапид темпо „Алкалоид 2018“

Прочитај повеќе

ШАХ: Отворен Турнир во Забрзан Шах АЛКАЛОИД 2018

Викендов во Скопје, во организација на Алкалоид ќе се одржи турниро во забрзан шах

Прочитај повеќе

ШАХ: Алкалоид со сребро од Европскиот Куп

Македонскиот Алкалоид со сребрен медал се враќа од Европскиот Клупски Куп

Прочитај повеќе