Вести што го содржат тагот Шах

Уште една 5-1 победа на Алкалоид

Нова убедлива победа на македонскиот клуб на Европскиот клупски Куп

Прочитај повеќе

Минимален пораз на Алкалоид од европскиот првак

Минимален пораз на Алкалоид од европскиот шампион

Прочитај повеќе

Втора победа на Алкалоид, следи дерби со европскиот првак

Втора победа на Алкалоид, следи дерби меч со европскиот шампион

Прочитај повеќе

Алкалоид го напаѓа пехарот на Европскиот Куп

Алкалоид годинава ќе се обиде да го повтори успехот од 2016 година и одново да стане европски првак

Прочитај повеќе

Алкалоид стартуваше со 5-1 победа

Македонскиот клуб стартуваше со висока победа на Европскиот Клупски Куп

Прочитај повеќе