Вести што го содржат тагот Шах

ПАНЧЕВСКИ И СТОЈКОВСКА ОД АЛКАЛОИД СЕ НОВИ ДРЖАВНИ ШАМПИОНИ

Интернационалниот мајстор Филип Панчевски и Женски Фиде Мајстор Моника Стојковска, двајцата од ШК Алкалоид, се новите државни шампиони на Македонија во шах.

Прочитај повеќе

Алкалоид го среди тимот на Карлсен, светскиот првак

Нова убедлива победа на Алкалоид на ЕКК

Прочитај повеќе

Нова висока победа на Алкалоид во Струга

Нова победа на Алкалоид, на ред е тимот на Карлсен

Прочитај повеќе

Втора висока победа на Алкалоид на ЕКК

Двојна победа на Алкалоид на ЕКК во Струга

Прочитај повеќе

Алкалоид со победа стартуваше во Струга

Висока победа на Алкалоид на стартот на ЕКК во Струга

Прочитај повеќе