Вести што го содржат тагот Алкалоид

E. Пелистер и Т. Пролет одат на Фајналфор

Познати се двајца патници на Фајналфор, другите двајца се (лесно) предвидливи

Прочитај повеќе

Алкалоид со цепелин до финале

Едено дерби мина на редот, Алкалоид го елимнираше Бутел Скопје

Прочитај повеќе

Алкалоид со цел плен од дербито во Охрид

Важна победа на Алкалоид во битката за излез во Европа

Прочитај повеќе

Дерби во Охрид, дерби во Бутел, каде да гледате?

Алкалоид во Охрид, Тиквеш во Бутел

Прочитај повеќе

Отворен меѓународен турнир во забрзан шах АЛКАЛОИД 2023

Одржан шаховскиот турнир - Алкалоид 2023

Прочитај повеќе