Вести што го содржат тагот Алкалоид

Актуелно

Алкалоид го намачи шампионот Вардар

Шампионот и новиот суперлигаш одиграа резултатски интересен натпревар

Прочитај повеќе

Алкалоид ќе игра на „Трофеј Нови Београд“

Новиот суперлигаш ќе биде македонскиот претставник на турнирот во Белград

Прочитај повеќе

Алкалоид се пресели на Маврово

Маврово е новата база на скопскиот клуб

Прочитај повеќе

Алкалоид почна со тренинзи

Новиот суперлигаш го одработи првиот тренинг

Прочитај повеќе

Алкалоид ќе игра на струшкиот турнир

Екипата на Алкалоид ќе биде учесник на струшкиот турнир

Прочитај повеќе