Вести што го содржат тагот Јошко Петковиќ

Петковиќ: Човечки (е) да се разделиме со Пелистер

Денеска ќе разговарам со управата на Пелистер - Јошко Петковиќ

Прочитај повеќе

Чантурија си замина од Пелистер

Конфликтот меѓу тренерот на Пелистер и грузискиот ракометар, излезе дека може да биде решен само на еден начин

Прочитај повеќе

Јошко отпушти уште двајца играчи

Уште двајца ракометари добија благодарам од Пелистер

Прочитај повеќе

Прв отказ во Пелистер

Јошко Петковиќ веќе не смета на услугите на еден ракометар. Неколку други добиваат последна шанса

Прочитај повеќе

Петковиќ дебитираше со победа

Јошко Петковиќ со висока победа ја почна својата мисија во Пелистер

Прочитај повеќе