Вести што го содржат тагот Game of thrones

HBO: House of the Dragon го наследува Game of Thrones

Познат е наследникот на Game of Thrones

Прочитај повеќе

Наскоро... се враќа

Повторно ќе го видиме Night King

Прочитај повеќе

СЕЗОНА 8 GAME OF THRONES: Прв официјален трејлер (ВИДЕО)

Прв официјален трејлер за сезона 8

Прочитај повеќе

Закажана премиерата на Game of Thrones

Чекањето наскоро ќе заврши

Прочитај повеќе

Ќе се изначекаме за сезона 8

Сакате да ги видите во битка змејовите? Да дознаете дали погина Тормунд? Епа, ќе почекате

Прочитај повеќе