Вести што го содржат тагот Селектор

Парондо стана селектор!

Тренерот на Вардар си најде нова работа

Прочитај повеќе

Добив(а)ме селектор во ракомет на плажа

Ќе имаме старо но селектор за репрезентациите во ракомет на плажа

Прочитај повеќе

Парондо селектор на Унгарија?

Тренерот на Вардар би можел да го смени правецот и од клуб да преземе репрезентација

Прочитај повеќе

Отказ за селекторот на Словачка

Данецот си доби отказ од функцијата селектор на Словачка

Прочитај повеќе

Гудмундсон: Играат опасна „седум на шест“

Имаат нов селектор и не знам какви промени ќе внесе во тимот - Гудмундур Гудмундсон

Прочитај повеќе