Вести што го содржат тагот Селектор

Опасна конкуренција за селектор на Германија

Се поблиску е смената на Кристијан Прокоп

Прочитај повеќе

Дидие Динар повикан на „строење“

Се подготвува ли промена на селекторската позиција во Франција?

Прочитај повеќе

Германија денеска игра за спас на Прокоп?

Селекторот на Германија потворно е на тенок лед и покрај поддршката од Боб Хенинг

Прочитај повеќе

Двајца Габори ќе ја водат Унгарија

Двајца Габори на чело на Унгарија, со домашен потенцијал и Романија

Прочитај повеќе

Koкшаров поднесе оставка

Директорот на Вардар остана ги загуби двете тренерски места

Прочитај повеќе