Вести што го содржат тагот Селектор

Лазаров ги подели првите 35 дресови

Прв селекторски избор на Кирил Лазаров

Прочитај повеќе

Ивица Обрван е нов селектор на БиХ!

Доби нов договор и без одигра натпревар - отказ

Прочитај повеќе

КОМЕНТАР: Почна нова ера во македонскиот ракомет

Македонија доби нов селектор и отвора ново поглавје во македонскиот ракомет

Прочитај повеќе

ЛАЗАРОВ: Останувам активен, ќе поставиме повисоки цели

Македонија го добива Лазаров како селектор, но не го губи како играч

Прочитај повеќе

Кирил Лазаров е нов селектор на Македонија

Кирил Лазаров е новиот селектор на Македонија!

Прочитај повеќе