Вести што го содржат тагот стакло

Ракометарки скршија кошаркарска табла

Шведска и Унгарија ќе играат тренинг меч...откако ќе го исчистат стаклото

Прочитај повеќе

Пакомак собра 140 тони стакло за еден месец

Угостителите стануваат доминантни во селекцијата на отпадот

Прочитај повеќе

Кафулиња и ресторани лани селектирале 960 тони стакло

Компанијата „Пакомак“ во рамките на проектот „Are You Recycling“ ги прогласи најеколошките угостителски објекти за 2017 година

Прочитај повеќе

„Пакомак“ постави нови контејнери за селекција на стакло

Контејнерите со зелена боја ќе ги има во Скопје, Прилеп, Охрид, Струга, Струмица, Штип и во Велес.

Прочитај повеќе

„Пакомак“ на Супер Купот собра 6 тони стаклена амбалажа

Компанијата„ Пакомак“, која 7 години се грижи за селектирање на отпадот и негово рециклирање, за трите дена на Супер купот во Скопје, собра 6 тони стаклена амбалажа, која наместо на депонија ќе оди на рециклирање.

Прочитај повеќе