Вести што го содржат тагот Словенија

Лазаров ги одбра првите 19 за Македонија

Лазаров го одбра тимот за дуелот со Словенија

Прочитај повеќе

Позитивен играч и во Словенија

Продолжува голманското Ковид проклетсво на ЕП 2022

Прочитај повеќе

ЕП 2022: Македонија на ЕП, што да очекуваме?

Лесно е да се замиже со едно или двете очи, да се постават критериуми што и во минатото биле (пре)високи и да бараме што не чини

Прочитај повеќе

И Словенија откажа меч

Ковид прави пустош низ ракометните терени

Прочитај повеќе

Словенецот останува во ПИК Сегед

Унгарците го продолжија договорот со словенечкиот репрезентативец

Прочитај повеќе