Вести што го содржат тагот Словенија

Се повреди ѕвездата на чудото на ЕП

Островјаните беа блиску и до втора сензација на ЕП

Прочитај повеќе

Словенија се повлече среде Медитерански игри

Проблеми со Ковид 19

Прочитај повеќе

Словенија и Холандија со вајлд карта на СП

Словенија и Холандија ќе бидат во последниот шешир за ждрепката и ќе искомплицираат многу работи

Прочитај повеќе

Горење повторно прави силен тим

Двајца нови ракометари влегуваат во „осилото“

Прочитај повеќе

Ја избегнуваме и Унгарија во ждрепката за ЕП

Македонија по десет години пауза, утре одново ќе се најде во ждрепка за Европско првенство

Прочитај повеќе