Вести што го содржат тагот Словенија

Словенечкото чудо, два дена

Чудото не траеше ни три дена

Прочитај повеќе

СП Јапонија: Прво изненадување на СП, го приреди Словенија

Уште во првото коло еден фаворит падна на испитот

Прочитај повеќе

Вујовиќ: Ме донесоа поради карактерот, сега тоа им смета

Веселин Вујовиќ веќе не е селектор на Словенија

Прочитај повеќе

Словенците го менуваат селекторот Вујовиќ?

„Таен“ состанок на врвот на словенечката „звеза“ , без информација за дневен ред и одлука

Прочитај повеќе

Познати имиња и откажаа на Словенија

Настапот на СП Јапонија не им е доволно атрактивен

Прочитај повеќе