Вести што го содржат тагот Премија

Милион денари премија за кадетите

Кадетската репрезентација на Македонија ќе биде наградена од РФМ

Прочитај повеќе

РФМ ја исплати премијата за кадетите

Кадетските репрезентативци ја добија заслужената премија

Прочитај повеќе

РФМ ја исплати премијата на сениорите

Сениорите денеска ја добија премијата

Прочитај повеќе

Ракометарите со вкупна премија од 50.000 евра

РФМ убаво (ќе) ги награди ракометарите

Прочитај повеќе

РФМ ги одреди премиите за пласманот на ЕП

РФМ ги одреди премиите за пласман на ЕП 2020

Прочитај повеќе