Вести што го содржат тагот Евгениј Трефилов

Судакова го спаси Трефилов од невиден срам

Рускиот селектор за малку ќе ја прокоцкаше победата на својата репрезентација

Прочитај повеќе

Дибирова ќе му асистира на Трефилов

Тренерот на Вардар ќе биде асистент на селекторот на репрезентацијата на Русија

Прочитај повеќе

Трефилов останува селектор на Русија

Петтото место на СП е оценето како задоволителен резултат за Русија и нема да има промена на селекторската позиција

Прочитај повеќе

Русија натурализираше играч

Украинката сега може слободно да настапува за репрезентацијата на Русија. Веднаш доби повик од селекторот Евгениј Трефилов

Прочитај повеќе