Вести што го содржат тагот Евгениј Трефилов

Tрефилов не е веќе селектор на Русија!

Легендарниот тренер се симнува од ракометната сцена

Прочитај повеќе

Трефилов е опериран, се молиме за него

Успешно опериран селекторот на Русија

Прочитај повеќе

Трефилов на операција на срце

Проблемите на селекторот на Русија не се наивни

Прочитај повеќе

Трефилов заврши во болница

Селекторот на Русија е хоспитализиран и се наоѓа под лекарски надзор

Прочитај повеќе

ИЗЈАВА НА ДЕНОТ: Евгениј Трефилов

Евгениј Трефилов за расположението по поразот од Словенија

Прочитај повеќе