Вести што го содржат тагот Мешков Брест

Мешков остана без еден пикер

Мешков Брест подолго време ќе биде без услугите на еден од пикерите

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Големиот страшен волк

Андреас Волф одбрани речиси пола од шутевите кон неговиот гол

Прочитај повеќе

Вардар капитулираше во Белорусија

Вардар се „распадна“ во Белорусија

Прочитај повеќе

ГЛЕДАЈТЕ ДЕНЕСКА: Е. Работник го предизвикува Мешков Брест

Битолчани денеска играат против звучно име

Прочитај повеќе

Мешков Брест е мелем за рани

Вардар ја прекина низата, се врати на второто место

Прочитај повеќе