Вести што го содржат тагот Ростер

ИХФ го зголеми ростерот за СП 2021

Повеќе играчи, повќе замени, повеќе одмор

Прочитај повеќе

Од клупата на Лихнид до клупата на Охрид

Раде Стојановиќ асистент доби од женскиот тим од Охрид

Прочитај повеќе

Проширен ростерот во Бундес лигата

Попушти и бедемот на Бундес лигата и следната сезона во ростерот ќе имаат по 16 играчи

Прочитај повеќе