Вести што го содржат тагот Трилер

Murder On The Orient Express (2017)

Делата на Агата Кристи сега изгледаат сосема поинаку и многу подобро

Прочитај повеќе

Diverge (2017)

Човек што преживеал Апокалипса што го уништила светот, се буди во паралелен свет каде што се уште не почнала катастрофата ...

Прочитај повеќе

Flatliners (2017)

Подобар е од што очекувавме, иако можеле да го направат да биде навистина добар филм

Прочитај повеќе

Hangman (2017)

Ал Пачино и на 77 години е интересен за гледање, иако овој филм сигурно не спаѓа во неговите ремек дела

Прочитај повеќе

Atomic Blonde (2017)

Секси Charlize Theron и музика за која вреди да пуштат звучници до максимум

Прочитај повеќе