Вести што го содржат тагот Трилер

Spinning Man (2018)

Изгледа како добар филм, снимен според добра книга. Но...

Прочитај повеќе

A Quiet Place (2018)

Неочекувано добар филм со оглед на темата

Прочитај повеќе

The Endless (2018)

Двајца браќа бегаат од животот во секта. Десет години подоцна, се враќаат назад...

Прочитај повеќе

TUEURS (2017)

Француска трилер-акција што вреди да ја гледате

Прочитај повеќе

Hereditary (2018)

Веќе почнавме да се сомневаме дека ќе видиме драма-хорор вреден да се гледа...

Прочитај повеќе