Вести што го содржат тагот Кина

Шпанска легенда од Ла Риоха во Кина

Повлекува нога кон атрактивен пазар - Кина

Прочитај повеќе

Кина се откажа од ОИ Токио

Кина нема да игра квалификации за ОИ, но нема да има ниту замена

Прочитај повеќе

КОРОНА ВИРУС: Кина се откажа од квалификации за ОИ

Квалификации за ОИ: Кина се откажа и сега можат да се сменат многу работи

Прочитај повеќе

Познати уште два патника за ОИ Токио

Завршија квалификациите за ОИ во Африка и Азија

Прочитај повеќе

Кинески клубови ќе играат во Русија

Во женското првенство на Русија наскоро би можеле да играат и клубови од Кина

Прочитај повеќе