Вести што го содржат тагот Кина

КОРОНА ВИРУС: Кина се откажа од квалификации за ОИ

Квалификации за ОИ: Кина се откажа и сега можат да се сменат многу работи

Прочитај повеќе

Познати уште два патника за ОИ Токио

Завршија квалификациите за ОИ во Африка и Азија

Прочитај повеќе

Кинески клубови ќе играат во Русија

Во женското првенство на Русија наскоро би можеле да играат и клубови од Кина

Прочитај повеќе

Првиот женски светски првак е Примеро Агосто

Заврши првиот женски Супер Глоуб

Прочитај повеќе

СУПЕР ГЛОУБ ЖЕНИ : Анголките топ фаворити

Одиграни 1/4 финалните натпревари на првиот женски Супер Глоуб

Прочитај повеќе