Вести што го содржат тагот Седум на шест

Брестовац: Седум на шест ја уби креативноста, ја забави играта

Селекторот на Македонија е еден од 39 врвни тренери што беа интервјуирани на тема „седум на шест“

Прочитај повеќе

БЛИЦ ВИДЕО: Македонија беше прва во светот што играше без голман

Пред три години бевме првите во светот, но го отфрливме силното оружје

Прочитај повеќе

Проклетството на „7 на 6“

Седум на шест, успевала на терен или не, на екипите што ја играат ќе им донесе само критики

Прочитај повеќе

Раул отворено за седум на шест, за младите...

Не играме седум на шест затоа што јас ја сакам таа игра, мораме така

Прочитај повеќе

ИХФ ја укинува „7 на 6“

Сериозно се разгледува можноста да биде укинато правилото што дозволува да се напаѓа со седум ракометари

Прочитај повеќе