Вести што го содржат тагот ЕП 2020

Еден позитивен и крај на ЕП 2020!

Само еден позитивен случај може да го прекине ЕП 2020

Прочитај повеќе

ЕП 2020: Само женски судии на ЕП Данска и Норвешка

Агендата на ЕХФ е исполнета. На ЕП нема да има машки судии

Прочитај повеќе

ЕП 2020: Повеќе тестови од голови

На следното ЕП ќе има повеќе тестови отколку голови

Прочитај повеќе

Истекува рокот: Данска спремна да се откаже од ЕП

Се ближи моментот на одлука. Данска веќе е спремна да го одигра финалниот потег и да се откаже од организацијата на ЕП 2020

Прочитај повеќе

Судбината на ЕП 2020, за две недели

Во следните 15-тина дена ќе биде познато каде ќе се одржи сениорското ЕП 2020 во женска конкуренција

Прочитај повеќе