Вести што го содржат тагот ЕП 2020

Почнува ЕП: Германија бараше одлагање, одбиена е

Денеска почнува женското сениорско Европско првенство

Прочитај повеќе

ЕП 2020: Позитивна Романка, Србија одложи поаѓање за Данска

Проблемите со Ковид на ЕП Данска почнаа на уште непочнато ЕП

Прочитај повеќе

Сега и Данска „виси“ за ЕП 2020

Данска спремна за ЕП, но нема зелено светло од владата

Прочитај повеќе

Норвешка се откажа од организација на ЕП 2020!

Норвешката влада не ги смени условите и нема да се игра Европско првенство кај нив

Прочитај повеќе

Норвешка (пак) се откажува од ЕП 2020?

Норвешка повторно размислува за отказ на ЕП 2020

Прочитај повеќе