Вести што го содржат тагот ЕП 2020

Место дочек ги чека - карантин!

Норвешка денеска можеби ќе освои злато, но нема никој да ги дочека во Осло

Прочитај повеќе

Минимален пораз ја носи Хрватска во полуфинале, Холандија без шанса

Германија поразена од Холандија, но нити тие нешто посебно губат, нити Холандија нешто особено добива

Прочитај повеќе

ДРАГАН ЃУКИЌ АНАЛИЗА: Прв што се менува е ликот во огледалото

Анализа на ЕП напишана со „перото“ на Драган Ѓукиќ

Прочитај повеќе

Србија си оди дома, втор живот за Холандија

Холандија ја совлада Унгарија и се пласираше во главната рунда и тоа со два бода на салдото

Прочитај повеќе

Драма во Колдинг: Хрватска ја преслуша и Србија, Словенија оди дома

Последен ден од прелиминарната рунда на ЕХФ Еуро 2020

Прочитај повеќе