Вести што го содржат тагот Жарко Пешевски

ПЕШЕВСКИ: Исланд ни е во мислите

Хрватска е минато, мислите се кон Шпанија и Исланд

Прочитај повеќе

ПЕШЕВСКИ: Не гледаат како шанса, ама ќе им ги расипеме сметките

Пикерот на македонскиот тим не му дава шанса за изненадување на Бахреин

Прочитај повеќе

Ремизираа Лазаров и Пешевски

Мотор Запорожје и Нант ги поделија бодовите во Украина

Прочитај повеќе

Пешевски: Ќе се паметат бодовите

Натпреварот со Турција, треба веднаш да биде архивиран и да се мисли на следниот меч

Прочитај повеќе

Пешевски доби(ва) тренер, ама не е Тамше

Украинец ќе биде нов тренер на Мотор Запорожје

Прочитај повеќе