Вести што го содржат тагот Иван Чупиќ

Последна сезона на Чупиќ во Вардар?

Хрватското крило ја игра четвртата сезона во редовите на Вардар. Дали ќе има петта сезона, засега не се знае

Прочитај повеќе

Вардар стартува без Чупиќ

Засега само Хрватот најавил дека ќе доцни на подготовките

Прочитај повеќе

Чупиќ останува во Вардар

Убава вест од „црвено-црниот“ табор

Прочитај повеќе

Чупиќ: Бевме спремни, но не бевме на ниво

Мораме да се ресетираме и да и вратиме на македонската публика - Иван Чупиќ

Прочитај повеќе

Чупиќ: Сакаме победа, победа и само победа

Десното крило на Вардар вели дека после десет месеци игра утре е шансата да се освои за првиот трофеј

Прочитај повеќе