Вести што го содржат тагот Црна Гора

Македонија за жал, втор пат поразена

Македонија поразена и на вториот натпревар, си оди дома по првиот круг

Прочитај повеќе

ХУНГАРОРИНГ: Холандија да им се удри од глава

Втор блог за Европското првенство, погледнете како изгледа од друг агол

Прочитај повеќе

НОВ ЧЕЛИНЏ НА ЕП: Земи го стегачот на Микел Хансен

Играчите на Конго на СП Египет имаа јасна цел на мечот со Данска, да го земат стегачот на Микел Хансен. Традицијата ја продолжи Црна Гора

Прочитај повеќе

Пешевски: Да победиме за нашите навивачи

Осврт на Жарко Пешевски за првиот и најава за вториот меч на ЕП

Прочитај повеќе

Во Црна Гора не се знаe кој е позитивен кој негативен

Најголеми Ковид проблеми има нашиот втор противник

Прочитај повеќе