Вести што го содржат тагот Филип Миркуловски

Миркуловски: Спремен сум да играм и против Данска

Филип Миркуловски ќе има двојна улога во машката сениорска репрезентација

Прочитај повеќе

БУНДЕС БИЛАНС: Место тренер - главен играч

Филип Мируловски место асистент тренер има улога на главен играч

Прочитај повеќе

Ги разгаливме младите играчи, не ја ценат шансата што играат на големи натпреварувања

Филип Миркуловски отворено за репрезентацијата, одлуката да не игра, за младите ракометари...

Прочитај повеќе

Миркуловски пресече, станува (играч) тренер

Македонскиот интернационалец следната сезона и ќе игра и ќе дели совети од клупата

Прочитај повеќе

Вецлар супериорен, но виде мака со Пешевски

Филип Миркуловски вечерва ќе игра во финалето на С-Куп, Жарко Пешевски ќе игра за трето место

Прочитај повеќе