Вести што го содржат тагот Чешка

Червар знае како против Австрија

Хрватска знаеше како со Австрија, меч од типот сигурна победа

Прочитај повеќе

Загубивме битка, но војната уште трае

Македонија загуби меч, но не ги загуби шансите

Прочитај повеќе

Брестовац: Ни треба одбрана подобра отколку со Украина

Чешка е поинаква репрезентација од Украина

Прочитај повеќе

Гледајте денеска: Македонија на се или ништо

Македонија и Чешка играат за втор круг, Франција игра за спас

Прочитај повеќе

АНАЛИЗА: Чешка, што треба да знаете за нив

Ви ја претставуваме Чешка, вториот противник на Македонија

Прочитај повеќе