Вести што го содржат тагот Аце Јоновски

Прошол низ раце на Јоновски, па го памти

Дански ракометар и блогер состави список на најдобри дефанзивци

Прочитај повеќе

Металург и Јоновски купуваат на иста тезга

Ратинген и Металург купуваа од ист клуб

Прочитај повеќе

Диви и Филип за прва победа на Јоно

Македонските соиграчи му ја донесоа првата тренерска победа на Аце Јоновски

Прочитај повеќе

Јоновски доби тригодишен договор

Германскиот клуб со полна доверба кон македонскиот играч

Прочитај повеќе

Аце Јоновски, главен тренер на Ратинген

Аце Јоновски е новиот тренер на Ратинген

Прочитај повеќе