Вести што го содржат тагот Струга

Во струшката драма се поделија бодовите

Струга и Е. Пелистер ги поделија бодовите

Прочитај повеќе

Т. Пролет со подобар финиш до бодови

Нови бодови за Т. Пролет, изборени со доста мака во Струга

Прочитај повеќе

Големото дерби, без победник

Без победник на големото дерби

Прочитај повеќе

Нова висока победа на Алкалоид во Струга

Нова победа на Алкалоид, на ред е тимот на Карлсен

Прочитај повеќе

Втора висока победа на Алкалоид на ЕКК

Двојна победа на Алкалоид на ЕКК во Струга

Прочитај повеќе