Вести што го содржат тагот СП Германија

Кореја со 20 играчи на клупа на СП

Кореја ќе има плус четири играчи во составот за натпреварите на СП Германија и Данска

Прочитај повеќе

Во продажба сите преостанати билети за СП Германија

Пуштени во продажба сите преостанати билети за Светското првенство во Германија

Прочитај повеќе

Продадени 400.000 билети за СП Германија и Данска

Билети за Минхен има, но ако се пласираме во Келн, тогаш ќе има проблем да се дојде во влезница

Прочитај повеќе

СП: Хрватска во Минхен, Шведска во Копенхаген

Домаќините на СП сместија по една репрезентација во еден град

Прочитај повеќе

Македонија се пласираше на СП!

Македонија ја продолжи традицијата и ќе игра и на следното Светско првенство

Прочитај повеќе