Вести што го содржат тагот ЧСМ Букурешт

Конечно, сонце за Ѓукиќ и ЧСМ Букурешт

По непријаниот пораз дома од Крстијансанд, ЧСМ Букурешт се врати во живот

Прочитај повеќе

ЧСМ Букурешт е женскиот Веспрем

Смената на тренерот не ги смени навиките на играчите на романскиот тим

Прочитај повеќе

Андреа Лекиќ го спаси дебито на Ѓукиќ

ЧСМ Букурешт извојува тешка и тесна победа во Норвешка

Прочитај повеќе

Екс тренер на Вардар ќе го води ЧСМ

Познато име седнува на најжешкото столче во женскиот ракомет

Прочитај повеќе

ЧСМ го отпушти тренерот

Не издржа ниту еден месец од почетокот на сезоната

Прочитај повеќе