Вести што го содржат тагот ЧСМ Букурешт

ЧСМ спрема нов тренерски хаос

Според романските медиуми ЧСМ му донесе помошник на тренерот, ама тоа не е кој било

Прочитај повеќе

ЧСМ игра за спас на клубот

ЧСМ ќе игра меч на се или ништо викендов

Прочитај повеќе

ПРОЈДОА ТРИ МЕСЕЦИ: Време е ЧСМ да смени тренер

ЧСМ Букурешт веќе три месеци не го сменил тренерот

Прочитај повеќе

Лекиќ си оди од ЧСМ Букурешт?

Голема трампа е на повидок на релација Букурешт - Подгорица

Прочитај повеќе

Сонце го огреа ЧСМ Букурешт

Најскапиот тим, повторно е во игра за шампионски пехар, дома

Прочитај повеќе