Вести што го содржат тагот ЧСМ Букурешт

ЧСМ не ја пушта Морк да игра за Норвешка

Прва одлука на шведскиот тренер на ЧСМ Букурешт

Прочитај повеќе

Првиот состанок во ЧСМ траел девет часа!

Долгометражен вовед во новата сезона за романскиот вице-шампион

Прочитај повеќе

Џомба пак остана без тренер

Традицијата продолжи. ЧСМ следната сезона ќе има нови тренери и кај мажите и кај жените

Прочитај повеќе

Драган Ѓукиќ се збогува со ЧСМ Букурешт

Поранешниот тренер на Вардар се одјави од Букурешт

Прочитај повеќе

Неагу продолжи со ЧСМ Букурешт

Најдобриот светски играч ја продолжи верноста кон романскиот клуб

Прочитај повеќе