Вести што го содржат тагот Македонија

OФИЦИЈАЛНО: Македонија во втор шешир за СП Египет

ЕХФ ги објави шеширите за ждрепката на 9 март

Прочитај повеќе

Шпанија ги освои Медитеранските Игри

Спушетна завесата на Медитеранските Игри

Прочитај повеќе

Kaдетите го разбија Кувајт и завршија на 10 место

Кадетите ги завршија Медитеранските Игри на 10 место

Прочитај повеќе

Кадетите ќе играат за 10 место во Атина

Македонските кадети утре ќе го бранат 10 место на Медитеранските Игри

Прочитај повеќе

Mакедонија убедливо против С. Арабија

Македонските кадети ја преслушаа Саудиска Арабија

Прочитај повеќе