Вести што го содржат тагот Македонија

МИ Атина: Освоивме бод, загубивме меч

Македонија поразена од Тунис, но освоивме барем бод

Прочитај повеќе

Гледајте денеска: Македонија - Тунис (ЛИНК)

Македонија денеска игра два дуела на Медитеранските Игри. Прв на мегдан е Тунис

Прочитај повеќе

МИ Атина: Кадетите го преслушаа Мароко

Македонија ја запиша првата победа на Медитеранските Игри

Прочитај повеќе

ЛИНК: Гледајте Македонија - Мароко на Медитерански игри

Македонија на поправен против екипата на Мароко на Медитеранските Игри

Прочитај повеќе

Кадетите не успеаја со Шпанија, Мароко е поправен

Македонија со пораз од Шпанија ги отвори игрите во Атина

Прочитај повеќе